ΕΛΛΑΔΑ

Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Μάσκες, πυρσοί και σφαιρίδια βρήκαν οι αστυνομικοί σε κτήριο υπό κατάληψη

Επιχείρηση στα Εξάρχεια: Μάσκες, πυρσοί και σφαιρίδια βρήκαν οι αστυνομικοί σε κτήριο υπό κατάληψη
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Αντιασφυξιογόνες μάσκες, πυρσοί και μεταλλικά σφαιρίδια βρέθηκαν σε κτήριο που βρίσκονταν υπό κατάληψη στη Ζωοδόχο Πηγή στα Εξάρχεια και στο οποίο πραγματοποιήθηκε έφοδος της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στο κτήριο δύο γυναίκες, οι οποίες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν αποκλείεται να είχαν και το ρόλο του επιστάτη για τις συγκεκριμένες καταλήψεις.

Παράλληλα, ένα άτομο έχει συλληφθεί, ενώ βρέθηκαν και δύο κιλά χασίς σε άλλο κτήριο, στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου έγινε ταυτόχρονη επιχείρηση με την εκκένωση δύο χώρων που ήταν σε κατάληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ μέχρι στιγμής 70 άτομα εντοπίστηκαν στην κατάληψη της οδού Μπουμπουλίνας και οδηγούνται στο αλλοδαπών για να γίνει καταμέτρηση και να εξακριβώσουν ποιοι από τους αλλοδαπούς έχουν χαρτιά και ποιοι ήταν τελείως άγνωστοι για τις ελληνικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Εξαρχείων στην οδό Σολωμού, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ