Κρήτη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από ατύχημα με χύτρα
Στο νοσοκομείο κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης μια γυναίκα από την Κρήτη καθώς την ώρα που μαγείρευε, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τη χύτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πριν τις 12 το μεσημέρι όταν η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλικαρνασσού, είχε βάλει την χύτρα στο μάτι της κουζίνας για να μαγειρέψει.
Όταν πήγε να ελέγξει το φαγητό, η χύτρα ξεκούμπωσε με αποτέλεσμα το καπάκι να την χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να την μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει ελαφρά τραύματα.
ΚΟΣΜΟΣ
Σχέδια για την είσπραξη τελών διέλευσης στα Στενά του Ορμούζ εξετάζει το Ιράν
12:23
ΕΛΛΑΔΑ
Τέμπη: Νέα διακοπή στη δίκη για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας λόγω κωλύματος της προέδρου
12:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο πυραύλους του Ιράν
12:12
ΕΛΛΑΔΑ
Αχαΐα: Απειλούσε αστυνομικούς μέσα από βίντεο που ανέβαζε στα Social Media – Συνελήφθη με σιδηρολοστό και αλυσοπρίονο
12:03
ΚΟΣΜΟΣ