Κρήτη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από ατύχημα με χύτρα
Στο νοσοκομείο κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης μια γυναίκα από την Κρήτη καθώς την ώρα που μαγείρευε, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τη χύτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πριν τις 12 το μεσημέρι όταν η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλικαρνασσού, είχε βάλει την χύτρα στο μάτι της κουζίνας για να μαγειρέψει.
Όταν πήγε να ελέγξει το φαγητό, η χύτρα ξεκούμπωσε με αποτέλεσμα το καπάκι να την χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να την μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει ελαφρά τραύματα.
ΕΛΛΑΔΑ
Διακοπές Πάσχα: Πότε γυρίζουν στα θρανία οι μαθητές - Πότε πέφτει η Πρωτομαγιά
00:30
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Η Τουρκία ανάμεσα στις χώρες που κινδυνεύουν με εξαιρετικά μεγάλες ελλείψεις νερού
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ: Εύθραυστη η εκεχειρία στην σκιά της σφαγής στο Λίβανο – Το Μ. Σάββατο οι επαφές στο Πακιστάν
23:55
ΚΟΣΜΟΣ
Τζέι Ντι Βανς: Πιστεύω ότι το αρχικό σχέδιο των 10 σημείων του Ιράν γράφτηκε στο ChatGPT (vid)
23:53
ΚΟΣΜΟΣ