Κρήτη: Στο νοσοκομείο μια γυναίκα μετά από ατύχημα με χύτρα
Στο νοσοκομείο κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης μια γυναίκα από την Κρήτη καθώς την ώρα που μαγείρευε, τραυματίστηκε στο κεφάλι από τη χύτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πριν τις 12 το μεσημέρι όταν η γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλικαρνασσού, είχε βάλει την χύτρα στο μάτι της κουζίνας για να μαγειρέψει.
Όταν πήγε να ελέγξει το φαγητό, η χύτρα ξεκούμπωσε με αποτέλεσμα το καπάκι να την χτυπήσει με δύναμη στο κεφάλι.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να της δίνουν τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια να την μεταφέρουν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα φέρει ελαφρά τραύματα.
STYLE
Δημοπρασία εκατομμυρίων: Στο «σφυρί» η μοτοσικλέτα του Μπάτμαν και το καπέλο του Ιντιάνα Τζόουνς
23:26
ΚΟΣΜΟΣ
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια μετατρέπει όλες τις θανατικές ποινές σε ισόβια χωρίς αναστολή
23:18
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Ο Άιζενκοτ έχει τους «67», αλλά όχι και την κυβέρνηση- Την Κυριακή η εντολή από τον Χέρτσογκ
23:05
ΚΟΣΜΟΣ
Ιταλία: «Στρατηγική πρόκλησης χάους οι απειλές για βόμβες σε πτήσεις»
22:53
ΚΟΣΜΟΣ