Κοζάνη: Νεαροί απεγκλώβισαν δύο ηλικιωμένες μέσα από φλεγόμενο σπίτι
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής σε σπίτι στα Σέρβια Κοζάνης, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή δυο ηλικιωμένων γυναικών, που σώθηκαν χάρη στην επέμβαση δυο νεαρών.
Η φωτιά ξέσπασε στην κατοικία της 93χρονης γυναίκας, όταν της έπεσε από τα χέρια το στουπί με το οποίο θα άναβε τη σόμπα, προκειμένου να ζεσταθεί.
Το σπίτι της 93χρονης τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, αλλά πριν ακόμα σπεύσουν στο σημείο η Πυροσβεστική, δύο νεαροί που καθόντουσαν σε καφέ της περιοχής, μπήκαν μέσα στο φλεγόμενο σπίτι και απεγκλώβισαν την ηλικιωμένη.
Στη συνέχεια μπήκαν και στο διπλανό σπίτι, όπου ζει άλλη ηλικιωμένη, η οποία λόγω προβλημάτων ακοής δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει, και την έβγαλαν επίσης έξω, σύμφωνα με το kozanimedia.gr.
Η 93χρονη μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, ενώ στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο. Σημειώνεται ότι ο ένας νεαρός είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, που βέβαια τη στιγμή του περιστατικού ήταν εκτός υπηρεσίας.
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22
Τουρκία: Ρώσος πυγμάχος πανηγύριζε τη νίκη του μέσα σε ρινγκ και ξυλοκοπήθηκε άγρια από φιλάθλους (vid)
23:10
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Τραμπ: Συλλυπητήρια για την επίθεση στην Ουάσινγκτον
22:57