ΕΛΛΑΔΑ

Λυκουρέζος για μαφία των φυλακών: Δεν υπάρχει στοιχείο που να με συνδέει με την εγκληματική οργάνωση

Λυκουρέζος για μαφία των φυλακών: Δεν υπάρχει στοιχείο που να με συνδέει με την εγκληματική οργάνωση
EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Βέβαιος πως πολύ σύντομα θα αποδειχθεί ότι δεν ευσταθούν οι κατηγορίες εναντίον του, ενώ δεν υπάρχει κανένα αδίκημα από μέρους του, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Στην πρώτη του συνέντευξη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, μετά την περιπέτεια της σύλληψής του, υποστήριξε πως «δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να με συνδέει έμμεσα ή άμεσα ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο με αυτό που ονομάζεται "μαφία των φυλακών". Είναι αδιανόητο να μπορεί να πιστέψει ο οιοσδήποτε ότι αποφάσισα πριν από 5 χρόνια να είμαι μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης με Αλβανούς τους οποίους δεν έχω ποτέ συναντήσει, μιλήσει και δεν έχω έρθει σε καμία άμεση ή έμμεση επαφή».

Ο γνωστός δικηγόρος συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει κατά την άποψή μου στη δικογραφία απολύτως κανένα στοιχείο κατά τη δική μου αξιολόγηση που να μπορεί να με συνδέει με αυτήν την εγκληματική οργάνωση όπου κατηγορούμαι».

Ερωτηθείς γιατί οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του είπε πως «αυτό το ερώτημα πρέπει να γίνει σε αυτούς που αποφάσισαν αυτήν τη δίωξη».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ