Το υπουργείο Παιδείας θα πληρώσει για τις ζημιές από την πυρκαγιά στο ΑΠΘ
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι θα καλύψει πλήρως τη δαπάνη αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί στο κτίριο του Βιολογικού Τμήματος του ΑΠΘ.
«Αμέσως μόλις οι υπηρεσίες του πανεπιστημίου καταγράψουν τις υλικές ζημιές και το κόστος θα κινηθούν από τις υπηρεσίες του υπουργείου οι σχετικές διαδικασίες», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.
Η φωτιά ξέσπασε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης και στο σημείο επιχείρησε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Το έργο των πυροσβεστών δυσχέραινε το γεγονός ότι πυκνοί καπνοί εξαπλώθηκαν μέχρι την ταράτσα του οκταώροφου κτηρίου. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, οι πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν υαλοπίνακες και λουκέτα για να εισέλθουν στα κτήρια.
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (03 Φεβρουαρίου)
06:30
ΑΑΔΕ: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις πληρωμές μέσω IRIS - Τσουχτερά πρόστιμα
06:00
Σε ισχύ οι νέες τιμές ρεύματος - Αναλυτικά οι χρεώσεις ανά κατηγορία
05:00
Στέγαση: Δύο νέα προγράμματα για προσιτή στέγη - Έρχεται νέο «Ανακαινίζω»
04:00