«Ανθρωποκυνηγητό» οπαδών της ΑΕΚ με την Αστυνομία στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
Σε συναγερμό βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. για τυχόν επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.
Το απόγευμα της Παρασκευής, οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανάκια βρέθηκαν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχαν στήσει «καρτέρι» σε λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ που έρχονται από Θεσσαλονίκη.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να κατευθύνονται προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, επέστρεψαν στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αττικής Οδού, με τις διμοιρίες των ΜΑΤ να προσπαθούν να τους περιορίσουν για την αποφυγή ενδεχομένου επεισοδίων.
Τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, ισότιμα στην αγορά εργασίας του τουρισμού
15:10
Κλειστός για τα φορτηγά ο κόμβος Ορμενίου - Ουρά χιλιομέτρων στο Τελωνείο των Κήπων
15:10
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55