ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Στην Εντατική 18χρονη που παρέσυρε οδηγός στη λεωφόρο Θησέως

Καλλιθέα: Στην Εντατική 18χρονη που παρέσυρε οδηγός στη λεωφόρο Θησέως
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Μάχη για τη ζωή της δίνει μια 18χρονη την οποία παρέσυρε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Θησέως, στην Καλλιθέα, το βράδυ της Παρασκευής.

Η νεαρή είχε πάει σε πάρτι για τη Eurovision και επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι της. Καθώς κινούνταν στη λεωφόρο, ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε το άτυχο κορίτσι και το πέταξε πολλά μέτρα μακριά.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο προφυλαχτήρας του οχήματος εντοπίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Ο οδηγός δεν σταμάτησε να βοηθήσει το κορίτσι. Αντιθέτως, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Η 18χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο, ενώ διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την εισήγαγαν επειγόντως στο χειρουργείο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CNN Greece, στην κοπέλα έχει αφαιρεθεί ήδη η σπλήνα ενώ εξετάζεται αν έχουν υποστεί σημαντικές βλάβες αλλά όργανα.

Η 18χρονη νοσηλεύεται στην Εντατική του Τζάνειου.

Η οικογένεια της κοπέλας απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Θησέως να καταθέσει στις Αρχές ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που την χτύπησε και την εγκατέλειψε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ