ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης κατηγορούμενος απείλησε τη ζωή σωφρονιστικού υπαλλήλου

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ροδίτης κατηγορούμενος απείλησε τη ζωή σωφρονιστικού υπαλλήλου
(EUROKINISSI/RODOSPRESS.GR/ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΝΤΙΚΟΣ

Νέο επεισόδιο – το τρίτο στη σειρά- προκάλεσε μέσα στις φυλακές Γρεβενών ο Ροδίτης κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (18/05).

Ο 21χρονος φέρεται να βγήκε ξαφνικά εκτός ελέγχου, έσπασε γυαλιά και απείλησε τον υπάλληλο που βρισκόταν μπροστά του.

«Θα σε σφάξω» έλεγε ο Ροδίτης κατηγορούμενος, προκαλώντας αναταραχή μέσα στις φυλακές Γρεβενών.

Αμέσως σήμανε συναγερμός προκειμένου ο κρατούμενος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, να ηρεμήσει ώστε να μην κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Ο Ροδίτης πέρασε και πάλι πειθαρχικό συμβούλιο, καθώς οι κανόνες μέσα στη συγκεκριμένη φυλακή είναι αυστηροί. Είναι το τρίτο κατά σειρά τους τελευταίους τρεις μήνες. Τιμωρήθηκε με 10 ημέρες στο πειθαρχείο, στέρηση εργασίας ενός έτους. Παράλληλα εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές να διωχθεί και ποινικά καθώς κινδύνευσε άμεσα υπάλληλος των φυλακών.

Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Τόσο για τον Ροδίτη όσο και για τον Αλβανό έχει ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που διετάχθη από την ανακρίτρια Ρόδου.Το συμπέρασμα των γιατρών φωτίζει αρκετά σημεία της υπόθεσης σύμφωνα με το STAR. Μένει τώρα η υπόθεση να κλείσει από πλευράς ανάκρισης για να ορισθεί πότε και πού θα γίνει η δίκη των δυο νεαρών για το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ