Αρνητικά απαντά το Συμβούλιο Εφετών για την έκδοση δύο φοιτητών
"Όχι" απάντησε το Συμβούλιο Εφετών στις ιταλικές Αρχές που ζητούν την έκδοση των πέντε φοιτητών, με βούλευμα που εξέδωσε για τους δύο από τους εκζητούμενους, ενώ σήμερα θα εξεταστεί η υπόθεση για τους άλλους δύο.
Μετά από επτάωρη συνεδρίαση, η οποία ξεκίνησε χθες το πρωί και ολοκληρώθηκε το απόγευμα, το Συμβούλιο που έκρινε την υπόθεση της έκδοσης για τους δύο πρώτους από τους πέντε φοιτητές, έδωσε αρνητική απάντηση στις ιταλικές Αρχές που ζητούν να δικάσουν τους νεαρούς για επεισόδια κατά την διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Μιλάνο την πρωτομαγιά με αφορμή τα εγκαίνια της EXPO 2015.
Το αίτημα της Ιταλίας ,που εξέδωσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τους πέντε φοιτητές πριν λίγους μήνες, αφορά κατηγορίες για αδικήματα σχετικά με "καταστροφές" και "διακεκριμένη αντίσταση" οι οποίες τιμωρούνται στην γειτονική χώρα με ποινές από 8 έως 15 χρόνια, ενώ επιτρέπεται απροσδιόριστος χρόνος προφυλάκισης.
Τουλάχιστον 100 ουκρανικά drones αναχαιτίστηκαν πάνω από τη Μόσχα - Στις φλόγες αποθήκη πετρελαίου
08:56
Ακυρώνεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων από Ντουμπάι
08:51
Λαμία: Τροχαίο με τραυματισμό διανομέα - Ο οδηγός της μηχανής παραβίασε στοπ και έπεσε σε ΙΧ
08:47
Γαλλία: Στο δεύτερο γύρο την Κυριακή θα κριθεί η έκβαση των δημοτικών εκλογών
08:38