ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 21 Μαΐου έως τις 27 Μαΐου 2019, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Ρόδο, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Τελικό Αποτέλεσμα και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» σε επτά αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ιταλίας και με 20 ευρώ κέρδισε 14.444,45 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Κυριακή 26 Μαΐου, στο Markopoulo Park, στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι κούρσες) ένας νικητής από τη Γλυφάδα κέρδισε 12.275,62 ευρώ και στο Τετραπλό (σωστή επιλογή των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) ένας νικητής από την Ηλιούπολη κέρδισε 2.411,70 ευρώ.
Χειμωνιάτικη εικόνα του καιρού και τις επόμενες ημέρες - Κάτω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία
11:12
Παπασταύρου: Ελλάδα και Σερβία επιλέγουν περισσότερη ενεργειακή ασφάλεια και ισχυρότερη διασύνδεση
11:10
Infographic: Τα είδη της πανίδας που κηρύχθηκαν επισήμως εξαφανισμένα το περασμένο έτος
11:06
Ιράν προς Βρετανία: «Αν οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν βάσεις σας, είναι επιθετική ενέργεια»
11:02