ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφοριακό χάος: Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε Συγγρού, Κηφισό και παραλιακή

Κυκλοφοριακό χάος: Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε Συγγρού, Κηφισό και παραλιακή
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Δύσκολη είναι η κατάσταση για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν το πρωί της Τρίτης, δύο από τις πιο βασικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας.

 

Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίζεται στη λεωφόρο Συγγρού. Από σήμερα τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν για 15 μέρες, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλαβών στο οδόστρωμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται στις δύο δεξιές λωρίδες και διεξάγεται από μόλις μία, από το ύψος της συμβολής της Συγγρού με την οδό Καλλιρρόης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αμβρ. Φραντζή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Το μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα είναι απελπιστικό καθώς, οι ουρές φτάνουν μέχρι το Φάληρο.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ από σήμερα στη Λεωφόρο Συγγρού

Η Περιφέρεια Αττικής που εκτελεί τα έργα παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν τις ειδικές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν.

kinhsh

Δύσκολη, για μια ακόμη μέρα, είναι και η κατάσταση στον Κηφισό. Στο ρεύμα καθόδου τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος της Μεταμόρφωσης και μέχρι το Αιγάλεω τα οχήματα πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Ανάλογη κατάσταση και στο ρεύμα ανόδου, με σημαντικές καθυστερήσεις από το ΣΕΦ μέχρι το ύψος της Αχαρνών.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί και στα δύο ρεύματα της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος, όπως και στη Βουλιαγμένης, κυρίως στο ρεύμα προς Αθήνα.

Υπομονή απαιτούν επίσης η λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, η Μεσογείων στο ρεύμα προς Αθήνα, η Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, η Βασιλέως Κωνσταντίνου, η Πατησίων στο ρεύμα προς κέντρο, η λεωφόρος Αθηνών και οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ