Τραγωδία στην Λάρισα: Μητέρα παρέσυρε με το αυτοκίνητο το 2χρονο παιδί της
Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα 2χρονο παιδί σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή των πολυκατοικιών της 110ης Πτέρυγας Μάχης, στη Λάρισα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γυναίκα, στέλεχος της Πολεμικής Αεροπορίας, έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητό της και παρέσυρε το δύο ετών αγοράκι, σύμφωνα με το δημοσίευμα του larissanet.gr.
Η γυναίκα είναι μητέρα πέντε παιδιών, ενώ κατά πληροφορίες πέρσι ένα από τα παιδιά είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, αλλά σώθηκε.
Η ανακοίνωση του ΓΕΑ
«Τις πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Ιουνίου 2019, τέκνο (20 μηνών αγόρι) στελέχους της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στην 110 Πτέρυγα Μάχης (110ΠΜ) και διαμένει στα Οικήματα Στέγασης της Μονάδας, τραυματίσθηκε θανάσιμα.
Το παιδί μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από τα αρμόδια όργανα της Μονάδας και την Τροχαία Λάρισας».
Νεκρός ανώτατος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης σε ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο (vid)
20:55
Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από επίθεση νεαρού σε ενοίκους σπιτιού στο Μπόντεν της Σουηδίας
20:48
Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου - Θάρρος, πίστη και ανθρωπιά σε έναν διχασμένο κόσμο
20:42
Πέντε συλλήψεις για τον τραυματισμό ενός βρέφους κατά την επίθεση εποίκων στη Δυτική Όχθη
20:29