Εγκαινιάζεται το ισλαμικό τέμενος της Αθήνας
Εγκαινιάζεται σήμερα, Παρασκευή, παρουσία του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, το ισλαμικό τέμενος.
Στην επίσημη τελετή δίνουν το «παρών» προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, όπως ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και εκπρόσωποι κομμάτων.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του τεμένους έχουν ολοκληρωθεί, ενώ απομένουν ελάχιστα να γίνουν στους εσωτερικούς χώρους.
Στον εξωτερικό χώρο έχει τοποθετηθεί ένα σιντριβάνι και έχουν φυτευθεί πεύκα. Επίσης, κατασκευάστηκε το μιχράμπ, η ιερή κόχη που δείχνει την κατεύθυνση της Μέκκας. Για τη διευθέτηση των εσωτερικών χώρων του τεμένους υπάρχει συμφωνία των μουσουλμανικών δογμάτων.
PHOTO 1 / 10
Photo 1/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 2/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 3/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 4/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 5/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 6/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 7/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 8/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 9/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 10/10
Πηγή: EUROKINISSI
ΧΡΗΜΑ
Χειμερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν - Ποια τα δικαιώματα των καταναλωτών
03:00
ΧΡΗΜΑ
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
ΧΡΗΜΑ
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
ΚΟΣΜΟΣ