Εγκαινιάζεται το ισλαμικό τέμενος της Αθήνας
Εγκαινιάζεται σήμερα, Παρασκευή, παρουσία του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, το ισλαμικό τέμενος.
Στην επίσημη τελετή δίνουν το «παρών» προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, όπως ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Καμίνης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και εκπρόσωποι κομμάτων.
Όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι εργασίες στους εξωτερικούς χώρους του τεμένους έχουν ολοκληρωθεί, ενώ απομένουν ελάχιστα να γίνουν στους εσωτερικούς χώρους.
Στον εξωτερικό χώρο έχει τοποθετηθεί ένα σιντριβάνι και έχουν φυτευθεί πεύκα. Επίσης, κατασκευάστηκε το μιχράμπ, η ιερή κόχη που δείχνει την κατεύθυνση της Μέκκας. Για τη διευθέτηση των εσωτερικών χώρων του τεμένους υπάρχει συμφωνία των μουσουλμανικών δογμάτων.
PHOTO 1 / 10
Photo 1/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 2/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 3/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 4/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 5/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 6/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 7/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 8/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 9/10
Πηγή: EUROKINISSI
Photo 10/10
Πηγή: EUROKINISSI
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (27 Φεβρουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Υποσύστημα Εργοσήμου ΟΓΑ μέσω e-ΕΦΚΑ: Το νέο πληροφοριακό σύστημα και οι νέες δυνατότητες
06:00
ΧΡΗΜΑ
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Δικαιούχοι και δομή προγράμματος
05:00
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ: Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας
04:00
ΧΡΗΜΑ