Αναχώρησε για Βενεζουέλα επίλεκτη ομάδα Ελλήνων διασωστών - Θα συνδράμουν με drone και sonar
Οι εκτεταμένες ζημιές στη Βενεζουέλα
EPA/RONALD PENA R/ ΑΠΕ ΜΠΕΤις προσπάθειες ερευνών και εντοπισμού επιζώντων στα συντρίμμια της Βενεζουέλας θα συνδράμει επίλεκτη ομάδα διασωστών από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ετοιμάζεται να αναχωρήσει για το Καράκας μέσω Κωνσταντινούπολης.
Τουλάχιστον 15 εθελοντές με drone με θερμικές κάμερες και sonar θα βρεθούν στη σεισμόπληκτη χώρα για να βρουν ζωή στα ερείπια.
Πριν την αναχώρησή τους οι εθελοντές θα κάνουν στάση στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα υποβληθούν σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και εξετάσεις.
Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Θεσσαλονίκης (ΕΠΟΜΕΑ), Μίλτος Μπενάκης ανέφερε ότι η αποστολή θα επιχειρήσει μεταξύ άλλων με Σέρβους και Τούρκους διασώστες, στα σημεία τα οποία που θα υποδειχθούν.
ΕΦΚΑ: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Νοεμβρίου στους δικαιούχους
05:00
«Achaia Pass»: Μπαίνει και η Αχαΐα στα voucher του τουρισμού - Πώς θα κάνετε την αίτηση
04:00
Πώς θα γίνονται οι παραδόσεις courier μετά το τέλος των μετρητών - Από πότε αλλάζει
03:00
Συντάξεις Νοεμβρίου: Ποιες είναι αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής στους δικαιούχους
02:00