ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι δυο δραπέτες που το είχαν «σκάσει» από τη Διεύθυνση Μεταγωγών

Αυτοί είναι οι δυο δραπέτες που το είχαν «σκάσει» από τη Διεύθυνση Μεταγωγών
(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία δυο εκ των δραπετών που είχαν αποδράσει από τη Διεύθυνση Μεταγωγών.

Ειδικότερα δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δυο αλλοδαπών, οι οποίοι πρώτες πρωινές ώρες της 3-6-2019 απέδρασαν από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον τέταρτο δραπέτη που εξακολουθεί να αναζητείται:

ASANI ή HASANI ή HASAN ή ASHANI ή ASTRI ή XHELO ον. ASTRIT ή TITI ή GIORGO του HATJI ή HAXHI ή HADJI ή HATSI ή AGI ή ANGI ή HAGI και της LILIANA ή LILIANE , γεννηθέντα 1-5-1984 ή 1983 ή 1985 ή 1986, στην Αλβανία

drapetis metagwgwn 1

Και για τον συλληφθέντα χθες (6-6-2019) :

GOBO ή COBO ον. ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26-11-1984 στην Αλβανία

drapetis metagwgwn 3

Το χρονικό της απόδρασης

Με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση, αρχικά κατάφεραν να δραπετεύσουν τέσσερις κρατούμενοι, όλοι Αλβανοί.

Η κινηματογραφική απόδραση έγινε στις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ένας από τους κακοποιούς έπεσε στο δάπεδο του κρατητηρίου και άρχισε να φωνάζει ότι είναι άρρωστος. Όταν οι δυο αστυνομικοί μπήκαν μέσα για να δουν το συμβαίνει, τότε οι υπόλοιποι κρατούμενοι τούς απείλησαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι και βγήκαν γρήγορα από το χώρο, κλειδώνοντας μέσα στους αστυνομικούς.

Αμέσως μετά κατέβηκαν στο υπόγειο όπου ήταν μια αστυνομικός μέσα σε περιπολικό. Της άρπαξαν το κινητό, το όπλο και το περιπολικό και κατευθύνθηκαν στην πύλη όπου επίσης απείλησαν τον αστυνομικό, του οποίου άρπαξαν επίσης το όπλο και τα κινητά του τηλέφωνα. Το περιπολικό βρέθηκε το πρωί της ίδιας μέρας, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας κάνει έρευνες στην περιοχή.

Οι Αλβανοί, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί για ληστείες και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ήταν στη φυλακή του Κορυδαλλού, ενώ πριν από λίγες ημέρες επιτέθηκαν σε άλλους κρατούμενους. Είχαν συλληφθεί και είχαν περάσει αυτόφωρο για την επίθεση και τώρα βρίσκονταν στο μεταγωγών για να μεταφερθούν σε άλλες φυλακές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ