Θάνατος 44χρονου κρατούμενου: Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο 44χρονου Έλληνα κρατούμενου των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός σήμερα μέσα στο κελί του πειθαρχείου των φυλακών και αμέσως μετά οι υπεύθυνοι των φυλακών ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Αξιωματικός της Αστυνομίας πήγε στις φυλακές και έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.
ΔΙΕΘΝΗ
Σταθερό στα 111 δολάρια το βαρέλι το Μπρεντ - Άνοδος στις ασιατικές αγορές
09:58
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 5χρονος ακρωτηριάστηκε σε νηπιαγωγείο - Πόρτα του έκοψε τον δάχτυλο του χεριού του (vid)
09:49
ΕΛΛΑΔΑ
Πρωτομαγιά: Συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα - Ποιοι απεργούν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
09:40
TRAVEL
Εμπειρίες εμπνευσμένες από την Οδύσσεια βάζουν τη Μεσσηνία στο επίκεντρο του experiential travel
09:30
ΚΟΣΜΟΣ