Θάνατος 44χρονου κρατούμενου: Η ιατροδικαστική εξέταση θα ρίξει «φως» στα αίτια θανάτου
Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο 44χρονου Έλληνα κρατούμενου των φυλακών του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος κρατούμενος βρέθηκε νεκρός σήμερα μέσα στο κελί του πειθαρχείου των φυλακών και αμέσως μετά οι υπεύθυνοι των φυλακών ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Αξιωματικός της Αστυνομίας πήγε στις φυλακές και έκανε μία πρώτη αυτοψία, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.
ΕΛΛΑΔΑ
3 χρόνια από τα Τέμπη: Ξεκίνησε η διαδήλωση στην Αθήνα – Άνθρωποι όλων των ηλικιών στο Σύνταγμα (liveblοg)
11:54
ΚΟΣΜΟΣ
Ανάλυση CNNi: Γιατί οι επιθέσεις στο Ιράν ενισχύουν εκλογικά τον Νετανιάχου
11:48
ΚΟΣΜΟΣ
«Θα το μετανιώσετε»: Η πρώτη επίσημη αντίδραση του Ιράν - Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ της χώρας
11:48
ΚΟΣΜΟΣ
Εκτός ελέγχου η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Εκρήξεις σε Μπαχρέιν, Άμπου Ντάμπι, Κουβέιτ και Κατάρ (pic&vid)
11:34
ΕΛΛΑΔΑ