Απόπειρα ληστείας ΑΧΕΠΑ: Πολύ γνωστοί στην Αντιτρομοκρατική οι δράστες
Δύο πολύ γνωστά ονόματα στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για πολύ σοβαρές υποθέσεις, είναι δράστες της ληστείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρώτος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», είχε κάνει απεργία πείνας όταν είχε συμπληρωθεί το 18μηνο της κράτησής του και είχε εξαφανιστεί για να συλληφθεί λίγο αργότερα στη Σπάρτη.
Τελικά, δεν καταδικάστηκε για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση. Ο ίδιος είχε συλληφθεί στη Νέα Σμύρνη με ένα σακίδιο γεμάτο όπλα και με ένα πιστόλι πάνω του, που είχε ακόμη και τη σφαίρα στη θαλάμη.
Ο δεύτερος είχε γίνει γνωστός ως ο «ληστής με τα μαύρα» και είχε τραυματιστεί σε συμπλοκή με αστυνομικούς που ακολούθησε μετά από ληστεία τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτή την ώρα, γίνονται κατ’ οίκον έρευνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου του τραμ
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50