Έκαψαν τουριστικό λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας
Στις φλόγες παραδόθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένα τουριστικό λεωφορείο, που ανήκει σε εταιρεία αλβανικών συμφερόντων στην περιοχή της πλατείας Καραΐσκάκη στο Μεταξουργείο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο της φωτιάς, στη συμβολή των οδών Ανδρομάχης και Σιδηροδρόμων στην Αθήνα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να τη σβήσουν έπειτα από περίπου μία ώρα.
Το λεωφορείο που καταστράφηκε ολοσχερώς ήταν παρκαρισμένο έξω από το ταξιδιωτικό γραφείο που ανήκει σε αλβανική εταιρεία, η οποία πραγματοποιούσε ταξίδια σε Αλβανία, Τουρκία και Βουλγαρία.
Ο ιδιοκτήτης του λεωφορείου εξέφρασε την έκπληξη του, καθώς, όπως είπε στον ΑΝΤ1, ουδέποτε είχε δεχθεί κάποια απειλή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κτηματολόγιο 2019: Σε ποιες περιοχές ξεκινούν οι αιτήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες 2019: Σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
ΕΛΛΑΔΑ
Χωρίς μετρό, τραμ και ηλεκτρικό σήμερα η Αθήνα - Δείτε ποιες ώρες
ΚΟΣΜΟΣ
Reuters: ΟΙ ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone που πλησίασε αεροπλανοφόρο στην Αραβική Θάλασσα
19:20
ΕΛΛΑΔΑ
Σοβαρό τροχαίο στον Ε65 προς Τρίκαλα: Τέσσερις κληρικοί τραυματίες - Ο ένας σε σοβαρή κατάσταση
19:18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο 1ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
19:07
ΚΟΣΜΟΣ
Με δάκρυα στα μάτια, οι πρώτοι Παλαιστίνιοι της Γάζας επιστρέφουν από την Αίγυπτο (pics)
18:56
ΚΟΣΜΟΣ