Τέλος στο θρίλερ στην Κρήτη: Εντοπίστηκε σώος ο 20χρονος φοιτητής
Ο νεαρός φοιτητής που αγνοούνταν στην Κρήτη, εντοπίστηκε σώος σε αγροτική περιοχή Καλέσσα.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, o 20χρονος εντοπίστηκε τα ξημερώματα και δεν φέρει εμφανή σημάδια τραυματισμού.
Σύμφωνα με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, δηλώσεις του οποίου επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός ήταν ταλαιπωρημένος και χρειάστηκε να διακομισθεί στο Νοσοκομείο.
Ο Κοσμάς Κακούρης είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Καβροχώρι όπου βρίσκεται το σπίτι της οικογένειάς του. Έφυγε με τα πόδια και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχε η 3η ΕΜΑΚ, με ένα όχημα, δύο υπαλλήλους, ένα διασωστικό σκύλο και Drone.
Εκτός από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθοριστικό παράγοντα έπαιξε και η βοήθεια στις έρευνες από τους κατοίκους που ενίσχυσαν το έργο της αναζήτησης του νεαρού άνδρα, για την εξαφάνιση του οποίου είχε εκδοθεί ανακοίνωση («Missing Alert») και ανακοίνωση εξαφάνισης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.
SPONSORED
Ρωσία: Φωτιά σε δεξαμενή πετρελαίου στο Νοβοροσίσκ από επίθεση ουκρανικών drones
08:26
Αλέξης Τσίπρας: Στο ραντεβού με την ιστορία, ας είμαστε όλοι εκεί
08:23
Κίνα: Οκτώ νεκροί και δεκάδες παγιδευμένοι μετά από έκρηξη σε ορυχείο άνθρακα
08:12
Πώς το να μασάμε περισσότερο το φαγητό βοηθάει τον εγκέφαλο – και όχι μόνο το στομάχι
08:00