Το απολαυστικό σποτ του «Αλέξη» και του «Κυριάκου» στον Ημιμαραθώνιο Κρήτης
Εμπνευσμένο από τις... εκλογές είναι το νέο χιουμοριστικό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, με πρωταγωνιστές τους μικρούς «Αλέξη» και «Κυριάκο».
Το σποτ ξεκινάει με την μαμά τους, η οποία ξυπνάει τα δύο παιδιά για να πάρουν το πρωινό τους και να πάνε να τρέξουν στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων στον Ημιμαραθώνιο.
Το δωμάτιο του Αλέξη με αφίσες του Τσε Γκεβάρα, του Μαρξ, του Φιντέλ Κάστρο και των αγαπημένων του ομάδων, του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ.
Το δωμάτιο του Κυριάκου «φιλοξενεί» αφίσες του Ολυμπιακού, του Άνταμ Σμιθ, τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και μια αφίσα της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα αυτή είναι το μόνο πράγμα που ενώνει τα δύο αδέρφια.
Όταν τα παιδιά κάθονται στο τραπέζι, ακολουθεί ένας απολαυστικός διάλογος. Ο Κυριάκος ρωτάει τον Αλέξη αν είναι έτοιμος να χάσει στον αγώνα, υπενθυμίζοντάς του ότι στον προηγούμενο αγώνα κέρδισε με 9,5 δευτερόλεπτα.
Η συζήτηση πηγαίνει κατόπιν στο σχολείο, τις επιδόσεις τους εκεί και τη δασκάλα τους, ενώ στο τέλος, συζητώντας για το διαγώνισμα που έχουν να γράψουν, ο Κυριάκος λέει ότι θα τον βοηθήσει η Φώφη, αφού… ο Πάνος κι ο Σταύρος στο τελευταίο διαγώνισμα έγραψαν μονάδα.
Δείτε το βίντεο:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πτολεμαϊδα: Πώς έγινε το δυστύχημα με τους ποδηλάτες
Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα
Φυλακές Κορυδαλλού: Αυτό είναι το οπλοστάσιο των κρατουμένων
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30
«Ανεπιθύμητος» για τη Ρωσία ο γερμανικός φορέας ενημέρωσης Deutsche Welle
23:57