Σητεία: Τρία παιδιά παρασύρθηκαν από τα κύματα
Τρία παιδιά στη Σητεία παρασύρθηκαν από τα κύματα.
Τα παιδιά θέλησαν να κολυμπήσουν στη θαλάσσια περιοχή Άκρα Βαμβακιά. Τα ρεύματα όμως ήταν πολύ ισχυρά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν ξανά στην ακτή.
Αμέσως σήμανε συναγερμός. Συγγενικά τους πρόσωπα προσπάθησαν να τα βοηθήσουν, ενώ λουόμενοι ειδοποίησαν το λιμενικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr.
Στην περιοχή έσπευσε το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Α/Κ «ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ» Λ.Σ. 139 το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τους ανήλικους κολυμβητές, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί εντός μικρού όρμου Άκρας Βαμβακιάς.
Στη συνέχεια, ανωτέρω Α/Κ σκάφος τους μετέφερε στο λιμάνι της Σητείας, όπου διαπιστώθηκε πως είναι καλά στην υγεία τους.
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς το Πακιστάν συνέβαλε στη διασφάλιση μιας εύθραυστης εκεχειρίας μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές μέσα σε διαμέρισμα – Σε προχωρημένη σήψη οι σοροί
12:55
ΔΙΕΘΝΗ
Τι σημαίνει για τις τιμές των καυσίμων η εκεχειρία στη Μέση Ανατολή
12:54
ΕΛΛΑΔΑ
Το γνωστό trend της «Gen A»: Τι είναι το «6-7» με το οποίο ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε το μπλόκο στα Social Media για ανήλικους κάτω των 15 ετών
12:36
ΕΛΛΑΔΑ