Βίντεο: Το «επιχειρησιακό» αυτοκίνητο σπείρας που είχε ρημάξει την Αττική
Μπορούσαν να παραβιάσουν κάθε μπαλκονόπορτα και εξωτερική πόρτα διαμερίσματος. Έμπαιναν στα σπίτια και άρπαζαν χρυσαφικά και χρήματα, η αξία των οποίων ξεπερνούσε τις 328.000 ευρώ. Μέσα σε λίγο καρό είχαν κάνει 22 κλοπές και μια ληστεία. Λόγος για τα μέλη σπείρας, που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.
Το CNN Greece φέρνει στο «φως» βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ένα από τα λεγόμενα «επιχειρησιακά αυτοκίνητα» που χρησιμοποιούσαν για τις κλοπές τους. Τα πλάνα είναι από κάμερα ασφαλείας της Αττικής Οδού. Μάλιστα, όπως θα δείτε, το Ι.Χ. σπάει τη μπάρα των διοδίων για να εξαφανιστούν οι δράστες.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής συνέλαβαν συνολικά έξι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ταυτοποίησαν και αναζητούν ακόμη έξι δράστες.
Όπως αποδέχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, χρησιμοποιήσουν ως ορμητήριό τους μία περιοχή στο Ζεφύρι, ενώ έβαζαν στο μικροσκόπιο τους απομακρυσμένες κατοικίες σε δρόμους με μικρή κίνηση και χαμηλό φωτισμό.
Όλοι οι συλληφθέντες είχαν απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στη Χαλκιδική - Τραυματίστηκε 20χρονος
13:09
«Καμπανάκι» του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τον καύσωνα - Οι συστάσεις «επιβίωσης»
12:58
Χειροπέδες σε 66χρονο για τον βιασμό 60χρονης μέσα στο διαμέρισμά της στη Θεσσαλονίκη
12:46
Φωτιά σε δασική έκταση στα Σελίνια Σαλαμίνας - Μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση
12:35