ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Πέθανε την ώρα που πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Πέθανε την ώρα που πήγαινε στην κηδεία του πατέρα του
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τραγωδία για μια οικογένεια στην Αμαλιάδα, καθώς μέσα σε 24 ώρες πέθαναν ο πατέρας και ο γιος. Μάλιστα, ο τελευταίος εξέπνευσε ενώ είχε ξεκινήσει ταξίδι για να παραστεί στην κηδεία.

Το δράμα της οικογένειας άρχισε τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν έφυγε από τη ζωή ο 80χρονος πατέρας.

Τα παιδιά του προγραμμάτισαν την κηδεία του για σήμερα, Τετάρτη ειδοποιώντας παράλληλα και τα αδέλφια που δεν βρίσκονταν στην Αμαλιάδα.

Ο ένας γιος με την σύζυγό του βρισκόντουσαν στο Τορόντο του Καναδά, ο άλλος στην Κύπρο και ο τρίτος γιος, ηλικίας 50 ετών, στη Χαλκιδική, όπου εργαζόταν για τη σεζόν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος όταν πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα του ξεκίνησε αμέσως από την Χαλκιδική για να επιστρέψει στην Αμαλιάδα. Αρχικά μετέβη με λεωφορείο στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με τους οικείους του, εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως διαπιστώθηκε είχε ανέβει λίγο η πίεσή του, του χορηγήθηκε σχετική φαρμακευτική αγωγή και αποχώρησε από το νοσοκομείο με προορισμό την Αθήνα.

Εκεί τον ανέμενε ένας φίλος ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στην Αμαλιάδα για να μην ταλαιπωρηθεί με το λεωφορείο.

Ο 50χρονος το δέχτηκε και πριν ξεκινήσουν για την Αμαλιάδα κάθισαν σε ταβέρνα στην περιοχή του Κολωνού φαγητό, αναμένοντας επίσης έναν φίλο που ήθελε να συλλυπηθεί τον 50χρονο.

Όμως δεν πρόλαβε… Όταν ο φίλος έφθασε στην ταβέρνα και τον αντιλήφθηκε ο 50χρονος, σήκωσε το ποτήρι του για να τον χαιρετήσει και πριν προλάβει να του μιλήσει έπεσε στο πάτωμα, όπως περιγράφει το patrisnews.

Οι φίλοι του και οι θαμώνες έτρεξαν να τον βοηθήσουν και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι και απλώς διαπίστωσαν το θάνατό του.

Η αρχική εκτίμηση είναι ότι ο 50χρονος υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και εν συνεχεία ανακοπή καρδιάς, ωστόσο τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν από την νεκροψία- νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα ή αύριο, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Η κηδεία του 80χρονου πατέρα της οικογένειας είχε προγραμματιστεί για σήμερα από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λάττα Πηνείας, ωστόσο αναβάλλεται καθώς η οικογένεια αποφάσισε να κηδέψει μαζί πατέρα και γιο και αναμένεται και η νεκροτομή του 50χρονου προκειμένου να προγραμματιστεί η κηδεία και των δύο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ