ΕΛΛΑΔΑ

Σουζάν Ίτον: Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα ρίξουν «φως» στη δολοφονία

Σουζάν Ίτον: Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων θα ρίξουν «φως» στη δολοφονία
Facebook/Searching for Suzanne

Πολύ σύντομα αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Σουζάν Ίτον, που εντοπίστηκε νεκρή στα Χανιά.

Οι εργαστηριακές εξετάσεις σχετίζονται τόσο με διάφορα στοιχεία που συλλέχθηκαν κατά τη διάρκεια της νεκροψίας - νεκροτομής, όσο και με τα αρκετά ευρήματα που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της βιολόγου.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια καθημερινά λαμβάνουν ολοένα και περισσότερα ευρήματα των Αρχών από την έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ είναι πολύ πιθανό ανάμεσά τους να βρίσκονται και πράγματα που άφησε πίσω ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι της 60χρονης, σύμφωνα με το δημοσίευμα του cretapost.gr.

Προτεραιότητα των Αρχών να βρεθεί ο τόπος εγκλήματος

Τα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν σε αυτή την έρευνα είναι πολλά. Ωστόσο, εξαιτίας της μεθοδικότητας των αστυνομικών είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να απαντηθούν τα περισσότερα.

Πρωταρχικό μέλημα των Αρχών είναι ο τόπος που δολοφονήθηκε η Αμερικανίδα βιολόγος, καθώς από την πρώτη στιγμή ήταν ξεκάθαρο για τα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ. πως η στοά όπου βρέθηκε το πτώμα, δεν είναι και το σημείο δολοφονίας.

Μετά από ενδελεχή έρευνα μαρτυρία ανέφερε πως τελευταία φορά, η Σουζάν Ίτον εθεάθη ζωντανή στο χωριό Αφράτα.

Πρόκειται για ένα χωριό που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 4,5χλμ. από τη σπηλιά στην οποία εντοπίστηκε νεκρή. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως εκεί, κοντά στο χωριό Αφράτα, ήταν η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η 60χρονη.

Στοχευμένες προσαγωγές

Καθημερινά οι αστυνομικές Αρχές προχωρούν σε στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων.

Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή γνώριζαν πως η συγκεκριμένη στοά δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό γι’ αυτό αναζήτησαν και βρήκαν άτομα που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη περιοχή.

Από τους υπόπτους παίρνουν γενετικό υλικό προκειμένου να γίνει η τυχόν ταυτοποίησή τους με υλικά που έχουν βρεθεί τόσο πάνω στην ίδια την 60χρονη βιολόγο, όσο και στον χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα της.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ