ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Άδειασαν οι παραλίες ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων

Κακοκαιρία: Άδειασαν οι παραλίες ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων
EUROKINISSI

Κάθε άλλο παρά καλοκαιρινό είναι το σκηνικό που εκτυλίσσεται στις παραλίες της χώρας καθώς η συννεφιά μαζί με την ανασφάλεια που προκαλεί η πιθανή επέλαση άσχημων καιρικών φαινομένων λειτουργούν αποτρεπτικά για τον κόσμο. 

Ενδεικτική είναι η εικόνα που είχαν χθες πολλές παραλίες της Αττικής. Ενώ σύμφωνα με το thenewspaper.gr το ίδιο ακριβώς συνέβη στη Μαγνησία καθώς ελάχιστη φαίνεται πως ήταν η κίνηση των Βολιωτών προς τις παραλίες του Παγασητικού κόλπου εξ αιτίας και των καιρικών φαινομένων που καταγράφτηκαν σε Ανατολικό και Νότιο Πήλιο.

Ούτε λόγος για διάθεση εξόρμησης προς τις παραλίες και στη Χαλκιδική, με τους κατοίκους να προσπαθούν ακόμα να κλείσουν τις πληγές τους από την φονική κακοκαιρία της περασμένης Τετάρτης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως μεταδίδει το life-events.gr, καταστήματα δεν άνοιξαν ενώ ευπαθή προϊόντα είχαν χαλάσει και πεταχτεί, ΑΤΜ είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας και ο κόσμος δεν μπορούσε να βγάλει χρήματα.Η εικόνα αυτή βρίσκεται φυσικά σε αντιδιαστολή με την έκρηξη της διάθεσης για μπάνιο που παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα και ειδικότερα τη μέρα των εκλογών, όπου πολλοί συμπολίτες μας προτίμησαν ακόμα και την αποχή από την κάλπη προκειμένου να ξεκλέψουν μια ανάσα δροσιάς από τον καύσωνα.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ