ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Τον σκότωσε μπροστά στην οικογένειά του και έκανε βόλτες στην αγορά

Βόλος: Τον σκότωσε μπροστά στην οικογένειά του και έκανε βόλτες στην αγορά
EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Τρεις μαχαιριές στο στήθος δέχτηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ένας άνδρας 38 χρονών στη Νέα Αγχίαλο, από έναν 41χρονος συγγενή του, μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των δύο ανήλικων παιδιών του. Ο πατέρας δύο παιδιών άφησε την τελευταία του πνοή καθοδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, οι δύο άνδρες βρισκόταν στο σπίτι του δράστη, σε μονοκατοικία στην οδό Χ. Ευλογημένου, στο κέντρο της Ν. Αγχιάλου και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για διαφορές που είχαν.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, ο 41χρονος που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον 38χρονο τρεις φορές στο στήθος, μπροστά στη γυναίκα και στα δύο ανήλικα παιδιά του, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Ομοεθνείς των δύο συγγενών που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, αμέσως φόρτωσαν τον μαχαιρωμένο άνδρα σε αγροτικό αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το Βόλο, προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, χωρίς να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ.

Τελικά είδαν ένα ασθενοφόρο επί των οδών Ιάσονος – Φιλελλήνων στο Βόλο, σταμάτησαν για να ανεβάσουν τον τραυματία που αιμορραγούσε στο ασθενοφόρο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, μετά το φονικό και σε κατάσταση μέθης περπατούσε αμέριμνος στην αγορά της Ν. Αγχιάλου, όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ