ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικης

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικης
astynomia.gr

Συνεχίζεται το θρίλερ της αναζήτησης του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής ο οποίος έχει απαγάγει τον 4χρονο γιο του Φοίβο.

Οι έρευνες των αρχών επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή όπου την Κυριακή βρέθηκε κρυμμένο κάτω από φύλλα και κλαδιά το μοτοποδήλατο με το οποίο διέφυγε ο δράστης με το αγόρι σε μια ορεινή περιοχή ανάμεσα στην κοινότητα Ψακούδια και την Ορμύλια. Στο ίδιο σημείο βρέθηκαν και άδειες συσκευασίες τροφίμων .

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και οι οποίες συνεχίζονται νυχθημερόν στην ευρύτερη περιοχή, επικεντρώνονται τώρα σε μια μεγάλη ακτίνα γύρω από το σημείο όπου βρέθηκε το μοτοποδήλατο. Να σημειωθεί πως εκτός από την ελληνική επικράτεια οι έρευνες για τον εντοπισμού του συζυγοκτόνου έχουν επεκταθεί και σε Αλβανία και Ιταλία.

Πατέρας και γιος έχουν εξαφανισθεί από τις 6 Ιανουαρίου και εκφράζονται φόβοι για την υγεία του μικρού παιδιού. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετέχει στις έρευνες με ομάδα διάσωσης που αποτελείται και από τρία ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και αφίσες εξαφάνισης. Παράλληλα, καλεί οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά, όλο το εικοσιτετράωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» ή από το εξωτερικό στο +30 210 7609550 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Διαβάστε ακόμα:Σε Ιταλία και Αλβανία οι έρευνες για τον δολοφόνο της Χαλκιδικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ