ΕΛΛΑΔΑ

Σε Ιταλία και Αλβανία οι έρευνες για τον δολοφόνο της Χαλκιδικής

Σε Ιταλία και Αλβανία οι έρευνες για τον δολοφόνο της Χαλκιδικής
astynomia.gr

Σε Ιταλία και Αλβανία έχουν επεκταθεί της αστυνομίας για να εντοπίσουν τον δράστη της δολοφονίας στη Χαλκιδική.

Ο δράστης παραμένει άφαντος μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου του και την απαγωγή του μόλις 4 ετών μικρού παιδιού του.

Οι πληροφορίες έλεγαν πως αμέσως μετά το διαζύγιο ο δράστης είχε φύγει για Ιταλία και τώρα οι αρχές ψάχνουν μήπως είχε σχεδιάσει το έγκλημα και επέστρεψε μετά στη γειτονική χώρα. Στην Αλβανία γίνονται έρευνες στο πατρικό του σπίτι και οι αστυνομικοί έχουν έρθει σε επαφή με τους συγγενείς του.

Πάντως όπως αποκαλύφθηκε σήμερα ο δράστης του φονικού είχε σε βάρους του στο παρελθόν πολλές αποφάσεις για διοικητική απέλαση, ενώ το 2008 είχε συλληφθεί και παραπέμπει για οπλοκατοχή καθώς σε έλεγχο που του έγινε είχε πάνω του ενα μαχαίρι.

Οι αρχές έχουν στείλει από τις προηγούμενες ημέρες επείγον σήμα στα σύνορα αλλά και τους σταθμούς των διοδίων. Είχε προηγηθεί εξονυχιστική έρευνα, καθώς αξιωματικοί έψαχναν με τη φωτογραφία του -από το λογαριασμό του στο facebook- στα χέρια έψαχναν πόρτα-πόρτα και σε σούπερ μάρκετ και φαρμακεία, αφού φεύγοντας από το σπίτι δεν πήρε μαζί του τίποτα απ' ότι θα χρειαζόταν το 4 χρονο παιδί.

Οι αρχές είχαν ζητήσει από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας τα στοιχεία από την τελευταία φορά που έδωσε στίγμα το κινητό του τηλέφωνο μετά τη δολοφονία. Η απάντηση ήταν την Πέμπτη ότι βρισκόταν ακόμα σε ελληνικό έδαφος.

Το δεύτερο παιδί είναι μόλις 6 ετών. Εχει ήδη ζητηθεί απο ψυχολόγους να παρακολουθούν την καθημερινότητά του και να κρίνουν πότε είναι η καταλληλη στιγμη για να του πουν αυτά που έχουν συμβεί.

Διαβάστε ακόμη
Ανθρωποκυνηγητό για τον 34χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του στη Χαλκιδική

ΔΗΜΟΦΙΛΗ