Σεισμός Αθήνα: Οι υλικές ζημιές στην πρωτεύουσα
Μικρές ζημιές καταγράφονται στην Αθήνα από τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ, ενώ συνεχίζονται οι μετασεισμοί.
Κομμάτια από μάρμαρα έχουν πέσει στο δρόμο μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης επί της οδού Αιόλου, καθώς μπροστά και από το δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά.
Όπως αναφέρεται, επίσης, έπεσε και παλιό κτήριο στην οδό Ερμού 90, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, εκτός από υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο από κάτω.
Σοφάδες όμως έχουν πέσει και στο κτήριο της Βουλής αλλά και στους διαδρόμους του κτιρίου όπου στεγάζεται η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Η ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 14:15. Το μέγεθός του προσδιορίστηκε αρχικά στους 5,3 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ στη συνέχεια αναθεωρήθηκε στους 5,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Κέντρο.
Συναγερμός για την εξαφάνιση 44χρονου από τις Σέρρες
20:12
Καρυστιανού για Χίο: Σημαντική η διαφύλαξη δικαιωμάτων της χώρας, αδιαπραγμάτευτη η ανθρώπινη ζωή
20:03
«Βιολάντα»: Αποκαλυπτικό βίντεο του CNN Greece στο σημείο διαρροής του προπανίου
19:54
Το Ιράν αναπτύσσει προηγμένους βαλλιστικούς πυραύλους με βεληνεκές 2.000 χλμ
19:46