Σουζάν Ίτον: Η οικογένειά της δωρίζει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έρανο
Σε εθελοντικές οργανώσεις που βοήθησαν στις έρευνες για την ανεύρεση της Σουζάν Ίτον, αναμένεται να μοιραστούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από έρανο, ο οποίος είχε γίνει πριν ακόμα εντοπιστεί η σορός της άτυχης Αμερικανίδας βιολόγου, σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας.
Κάποια από αυτά αναμένεται να δοθούν για την επιστροφή της σορού της 60χρονης στην Γερμανία και η οικογένεια ζητά από τους δωρητές την έγκρισή τους.
Σημειώνεται ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ξεπερνούν τις 36 χιλιάδες ευρώ.
Συγκεκριμένα η οικογένεια σε μήνυμά της αναφέρει:
«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για τις γενναιόδωρες συνεισφορές σας στο ταμείο που ορίστηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας μας για τη Σουζάν. Σας ευχαριστούμε, επίσης, για την υπομονή σας τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Θα θέλαμε τώρα να σας ενημερώσουμε για το πώς σχεδιάζουμε να δοθούν τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν στον έρανο που είχε πραγματοποιηθεί για την αναζήτησή της.
Τα έσοδα θα πάνε κυρίως σε εθελοντικές οργανώσεις που ενεπλάκησαν στις έρευνες. Σχεδιάζουμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε μερικά από αυτά για την επιστροφή της Σουζάν στη Γερμανία και για το μνημόσυνο. Αν δεν αισθάνεστε ότι το τελευταίο είναι μια κατάλληλη χρήση της δωρεάς σας, παρακαλώ ενημερώστε μας σε ένα άμεσο μήνυμα.
Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ που βοηθήσατε, θα είμαστε πάντα ευγνώμονες.
Η οικογένεια της Σουζάν»

Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: «Η Ουκρανία δεν θα είναι ποτέ εμπόδιο για την ειρήνη»
08:24
Ιστορίες εκδίκησης, ζόμπι της Αποκάλυψης και τα swing του Χιώτη: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:19
Nεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή εντοπίστηκε ο 25χρονος αγνοούμενος από το Μαρούσι
08:13
Η NASA δεσμεύτηκε να κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη μέχρι το 2030
08:11