Καθαρίζεται από εύφλεκτα υλικά το οικόπεδο στο Μάτι
Στον καθαρισμό του οικοπέδου στο Μάτι που έχει γίνει εστία κινδύνου για τους κατοίκους, εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών που έχουν συγκεντρωθεί, προχωράνε συνεργεία από σήμερα το πρωί.
Η εξέλιξη έρχεται σαν συνέχεια της δέσμευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος στις προγραμματικές του δηλώσεις την περασμένη Δευτέρα στη Βουλή είχε δεσμευτεί ότι θα καθαριστεί άμεσα το οικόπεδο στο Μάτι στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί εδώ και ένα χρόνο 20.000 τόνοι καύσιμης ύλης και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής.
Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που κατατέθηκε προχθές και έδωσε τη δυνατότητα στην κεντρική διοίκηση να παρεμβαίνει εκτάκτως για να αντιμετωπίζει τις συνέπειες φυσικών καταστροφών, ήδη από σήμερα το πρωί, συνεργεία έσπευσαν στην περιοχή και καθαρίζουν την έκταση στην οποία είχαν συγκεντρωθεί κορμοί δέντρων και εύφλεκτα υλικά.
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57