ΕΛΛΑΔΑ

Ελευσίνα: Τον συνέλαβαν για απόπειρα βιασμού και κρεμάστηκε στο κελί του

Ελευσίνα: Τον συνέλαβαν για απόπειρα βιασμού και κρεμάστηκε στο κελί του
ΕUROKINISSI

Κρεμασμένος στο κελί του στο Λιμεναρχείο Ελευσίνας βρέθηκε 52χρονος που είχε συλληφθεί για απόπειρα βιασμού. 

Ο 52χρονος κινήθηκε απειλητικά κατά 41χρονης στην Ελευσίνα την οποία άρπαξε από το λαιμό ενώ της έσκισε την μπλούζα, ενώ παράλληλα είχε κατεβάσει και το παντελόνι του. Η γυναίκα που καθόταν στην άκρη του δρόμου στην οδό Κανελλοπούλου έβαλε τις φωνές αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή με ποδήλατο που είχε.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν άνδρες του Λιμενικού οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Στην Λιμενική Αρχή Ελευσίνας ο 52χρονος αναγνωρίστηκε από την παθούσα. Όπως αποκαλύφθηκε δεν ήταν η πρώτη φορά που επιχείρησε κάτι τέτοιο αλλά πριν από περίπου μία εβδομάδα, στις 18 Ιουλίου, σε άλλο σημείο της Ελευσίνας είχε επιτεθεί σε ανήλικη η οποία κλήθηκε από τους λιμενικούς και τον αναγνώρισε.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε σε κελί με στόχο να οδηγηθεί την Τρίτη στον εισαγγελέα όμως όταν το πρωί στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας μπήκαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να τον παραλάβουν ανακάλυψαν πως κατά τη διάρκεια της νύχτας έφτιαξε κρεμάλα από σεντόνι και κρεμάστηκε από σωλήνα που υπήρχε στο χώρο.

Άμεσα διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ