Τραγωδία στη Ρόδο: Πνίγηκαν δύο νεαρές τουρίστριες σε πισίνα ξενοδοχείου
Δύο νεαρά κορίτσια, 16 και 19 ετών, που ήρθαν από το εξωτερικό στη χώρα μας για διακοπές, βρήκαν τραγικό θάνατο απόψε στη Ρόδο, στην πισίνα ξενοδοχείου της περιοχής Ιαλυσού, όπου κολυμπούσαν.
Οι δύο κοπέλες, βρέθηκαν νεκρές στην πισίνα του ξενοδοχείου λίγο πριν τις 7 το βράδυ.
Το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και παρέλαβαν τη δεύτερη κοπέλα που ήταν μέσα στην πισίνα και δεν φαινόταν, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.
Για το περιστατικό, ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας υπηρεσίας, που έδωσε εντολή στους αξιωματικούς του ΑΤ Ιαλυσού να προχωρήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων του ξενοδοχείου και να πραγματοποιήσουν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν τις δύο κοπέλες στον θάνατο.
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τους πυροβολισμούς:«Νόμιζα ότι θα με πυροβολούσε - Πλημμελή τα μέτρα»
10:21
Δύο νεκροί στη βορειοανατολική Ουκρανία από επιδρομή ρωσικών drones
10:07
Κόουλ Άλεν: Ποιος είναι ο 31χρονος που άνοιξε πυρ στο Washington Hilton - Δάσκαλος και προγραμματιστής video games (pics&vid)
09:56
Μητσοτάκης: Ισχυρή και πολυεπίπεδη η συμμαχία με τη Γαλλία - Τέσσερα μέτρα για τους κτηνοτρόφους της Μυτιλήνης χωρίς οικονομικό πλαφόν
09:55