Τζόκερ: 3,1 εκατ. ευρώ μοιράζει η αποψινή κλήρωση
Έπειτα από πέντε συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το Τζόκερ μοιράζει απόψε τουλάχιστον 3,1 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.
Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων είναι έως τις 21:30 το βράδυ και μισή ώρα αργότερα θα γίνει η μεγάλη κλήρωση.
Στην κλήρωση της περασμένης Πέμπτης, δύο παίκτες από Αθήνα και Σέρρες έπιασαν την πεντάδα, αλλά δεν βρήκαν τον αριθμό του ΤΖΟΚΕΡ, χάνοντας την ευκαιρία να γίνουν εκατομμυριούχοι. Έτσι, αντί να μοιραστούν 2,4 εκατομμύρια ευρώ, πήραν από 47.700 ευρώ ο καθένας. Και οι δύο είχαν παίξει απλές στήλες. Ο νικητής από τις Σέρρες είχε συμπληρώσει έξι στήλες και ο νικητής από την Αθήνα τέσσερις.
Από την αρχή της χρονιάς το ΤΖΟΚΕΡ έχει μοιράσει σχεδόν 61 εκατομμύρια ευρώ, ενώ έχει αναδείξει 15 μεγάλους νικητές στην πρώτη κατηγορία. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού έχουν σημειωθεί 301 επιτυχίες.
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00 το χτύπημα στο Ιράν» - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36