ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος 19χρονου από πτώση μπασκέτας: Τι αναφέρει ο δήμαρχος Χίου για το περιστατικό

Θάνατος 19χρονου από πτώση μπασκέτας: Τι αναφέρει ο δήμαρχος Χίου για το περιστατικό
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Δήλωση για το τραγικό γεγονός του θανάτου ενός 19χρονου στη Δασκαλόπετρα της Χίου, από πτώση μπασκέτας έκανε ο δήμαρχος της Χίου Μανόλης Βουρνούς.

Στη δήλωση του ο κ. Βουρνούς ανέφερε: «Χάθηκε η ζωή ενός ανθρώπου την ώρα που πήγε να παίξει και όλοι είμαστε συντετριμμένοι από το γεγονός. Παρουσιάστηκα αυτοβούλως προκειμένου να διευκολύνω τη διαδικασία της διερεύνησης από τη δικαιοσύνη σε αυτά τα πρώτα στάδια και μετά την ολοκλήρωση της επέστρεψα στα καθήκοντα μου.

Από τις αστυνομικές αρχές ενημερώθηκα ότι θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για την αναζήτηση των υπαιτίων. Στο Δήμο της Χίου είμαστε ασφαλώς έτοιμοι να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη διερεύνηση της υπόθεσης. Ζήτησα από τις αρμόδιες υπηρεσίες να ξεκινήσουν έκτακτο έλεγχο σε όλες τις παρόμοιες εγκαταστάσεις του Δήμου Χίου.

Όπως είναι γνωστό, λόγω του απορρήτου της διαδικασίας, δεν επιτρέπεται να υπεισέλθω στην ουσία της υπόθεσης μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Εκφράζω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του νέου παιδιού».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ