Καμένα Βούρλα: Σύλληψη 47χρονης που λήστευε ηλικιωμένες σε παραλίες
Συνελήφθη 47χρονη που έβαζε στο στόχαστρο ηλικιωμένες γυναίκες σε παραλίες στα Καμένα Βούρλα.
Τη Δευτέρα η γυναίκα πλησίασε μια 75χρονη, άρχισε να της μιλάει για θέματα πολιτικής και καθημερινότητας και της πρότεινε να πάνε μαζί στην παραλία.
Μόλις όμως η ηλικιωμένη μπήκε στη θάλασσα, η 47χρονη της άρπαξε το πορτοφόλι μαζί με το κινητό και εξαφανίστηκε.
Λίγη ώρα αργότερα, με την τραπεζική κάρτα που βρήκε μέσα στο πορτοφόλι και το pin που το θύμα είχε σημειωμένο σε ένα μικρό χαρτί, η δράστης πήρε από το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών 600 ευρώ. Με την ίδια κάρτα μάλιστα, έκανε και αγορές ρούχων από εμπορικά καταστήματα της περιοχής.
Η ηλικιωμένη ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές και λίγη ώρα μετά αστυνομικοί του τοπικού τμήματος άρχισαν να ψάχνουν και να αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες που να μπορούν να περιγράψουν τη γυναίκα.
Τελικά κάποιοι λουόμενοι είδαν το αυτοκίνητο με το οποίο έφυγε η 47χρονη από την παραλία και οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν όλη την πόλη για να το εντοπίσουν.
Η δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη πριν προλάβει να εξαφανιστεί από τα Καμένα Βούρλα και πριν κάνουν «φτερά» και τα υπόλοιπα χρήματα της ηλικιωμένης.
Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και καταδικάστηκε σε 11 μήνες με αναστολή.
Βενεζουέλα: «Σβήνουν» οι ελπίδες για τους αγνοούμενους - Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός των νεκρών
23:30
Στη Μύκονο για διακοπές η Beth Hart πριν τη συναυλία στον Λυκαβηττό
23:20
Επτά συλλήψεις τις τελευταίες ώρες για την εκδήλωση πυρκαγιών
23:11
Στάχτη 28.000 στρέμματα στο Κολοράντο - Νεκροί στη «μάχη» με τις φωτιές τρεις πυροσβέστες
23:01