Meteo: Εξασθενούν οι βοριάδες, παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιών
Σημαντικά αναμένεται να εξασθενήσουν οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι που πνέουν στο Αιγαίο και στα ανατολικά ηπειρωτικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Δυτικοί άνεμοι εντάσεων έως πέντε μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.
Από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης ωστόσο στο Βόρειο Ιόνιο, στην Κεντρική Μακεδονία, στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, στην Ανατολική Θεσσαλία, στις Σποράδες και στη Βόρεια Εύβοια θα πνέουν ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι, ενώ βορειοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως έξι μποφόρ θα επικρατήσουν στο Βορειοανατολικό Αιγαίο.
Παράλληλα, υψηλός και τοπικά πολύ υψηλός θα είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιών σε πολλές περιοχές της χώρας και ιδιαίτερα στη Νότια Εύβοια, στην Αττική, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στη Ρόδο και στη Νότια Κρήτη.
ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ: Πού εστιάζουν οι έρευνες για τον Σμήναρχο: Οι απόστρατοι που συνδέονται με την κινεζική κατασκοπεία
07:10
«Πολύ καλές» οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν, λέει ο Τραμπ - Συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα
07:05
Καιρός: Γενικά αίθριος με εξαίρεση Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και Πελοπόννησο που θα βρέχει
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (07 Φεβρουαρίου)
06:30