ΕΛΛΑΔΑ

Θάνου: Παράνομη η απομάκρυνσή μου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, δεν υπήρξα κομματικό πρόσωπο

Θάνου: Παράνομη η απομάκρυνσή μου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, δεν υπήρξα κομματικό πρόσωπο
ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Παράνομη χαρακτήρισε την απομάκρυνσή της από την προεδρία της Επιτροπής Ανταγωνισμού η Βασιλική Θάνου και τόνισε πως περιμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης για την υπόθεσή της.

Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου σημείωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πως θεωρεί τον εαυτό της ως έκπτωτο πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Η ίδια σημείωσε πως υπάρχει ανάλογο προηγούμενο με τη δική της περίπτωση και αναφέρθηκε σε απόφαση της Ε.Ε. που έκρινε παράνομη αντίστοιχη απόφαση της ουγγρικής κυβέρνησης.

Τόνισε πως ουδέποτε υπήρξε κομματικό πρόσωπο, πράγμα που και απέδειξε κατά τη διάρκεια της 8μηνης θητείας της στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.Παράλληλα, εκτίμησε πως ο μόνος λόγος απομακρύνθηκε από τη θέση της είναι ότι είναι ένα πρόσωπο που δεν είναι αρεστό στη νέα κυβέρνηση.

Συνεχίζοντας, καταλόγισε την έντονη κριτική που δέχεται στην εμπάθεια που τρέφουν στο πρόσωπο της κάποιοι κύκλοι της Δικαιοσύνης.

Σε περίπτωση που η απόφαση της δικαιοσύνης την επαναφέρει στη θέση της, όπως είπε, θα συνεργαστεί με τη νέα κυβέρνηση.ΔΗΜΟΦΙΛΗ