Πάργα: Έσκασε το κινητό του δίπλα του την ώρα που κοιμόταν
Μία τρομακτική εμπειρία έζησε ένας Λαρισαίος κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Πάργα: Την ώρα που κοιμόταν έσκασε το κινητό του, το οποίο είχε βάλει για φόρτιση.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 9ης Αυγούστου στο δωμάτιο που ενοικίαζε, όταν έβαλε λίγο πριν πέσει για ύπνο το smartphone του να φορτίσει σε διπλανό τραπεζάκι.
«Κάποια στιγμή γύρω στις 4 τα ξημερώματα ακούω μέσα στον ύπνο μου έναν δυνατό θόρυβο και ξυπνώντας βλέπω φωτιά και καπνό στο τραπεζάκι και κομμάτια πλαστικού να αποκολλώνται από το κινητό. Το κινητό έσκασε δίπλα από τα κρεβάτια που κοιμόμασταν και το δωμάτιο γέμισε καπνό. Άνοιξα τα παράθυρα για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε», περιγράφει στη larissanet.gr o παθών. Μάλιστα στις φωτογραφίες που ακολουθούν φαίνεται ότι το τραπεζάκι στο σημείο που ήταν το κινητό έχει κολλήσει πλαστικό και έχει καεί.
Μετά την περιπέτειά του κινήθηκε νομικά κατά της εταιρείας. Όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα, του τόνισε ότι το εν λόγω κινητό δεν εισήχθη από τον νόμιμο εισαγωγέα και ζήτησε να εξετάσει την συσκευή για να δει το πρόβλημα που παρουσίασε.
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12
Ιράν: Σπαρακτικές σκηνές σε νεκροτομείο μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων (vids)
08:12
Helleniq Energy: Σε λειτουργία ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων - Πώς αλλάζει το ενεργειακό τοπίο
08:02
Χλόη Λασκαρίδη: Αυτό που κάνει τη διαφορά σε ένα ξενοδοχείο είναι η «ψυχή» που αποπνέει
08:00