Δολοφονία Μακρή: Προφυλακιστέος ο δεύτερος ύποπτος - Τι είπε στην απολογία του
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 35χρονος ο οποίος εκδόθηκε την Πέμπτη στην Ελλάδα από τις βουλγαρικές αρχές σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος σύλληψής του.
Ο 35χρονος κατηγορείται ότι ο ίδιος και ο αδελφός του, τον Οκτώβριο του 2018, εκτέλεσαν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου και δολοφόνησαν εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στην απολογία του στον ανακριτή, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως ούτε ο ίδιος ούτε ο αδελφός του έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.
«Εγώ και ο αδελφός μου δεν έχουμε καμία σχέση με την αποτρόπαια πράξη της ανθρωποκτονίας του Γιάννη Μακρή. Μάλιστα, τα στοιχεία της δικογραφίας καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόμασταν καν πλησίον του τόπου τέλεσης κατά την κρίσιμη ώρα, ούτε καν προσομοιάζουμε σωματοτυπικά με τον εικονιζόμενο δράστη στο βίντεο της κάμερας ασφαλείας», φέρεται να ανέφερε χαρακτηριστικά ο 35χρονος.
Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον ανακριτή ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον έκρινε προφυλακιστέο. Σημειώνεται ότι ο αδελφός του 35χρονου κρατείται στις φυλακές Μαλανδρίνου από τον περασμένο Απρίλιο, μετά την προφυλάκισή του για την ίδια υπόθεση.
Οργή για το «Call of Duty»: Χρησιμοποίησε πραγματικές εικόνες από τραγωδία με 160 νεκρούς στη Σεούλ
11:42
Σιδηροδρομικό δυστύχημα Ισπανία: Με τεστ DNA η ταυτοποίηση θυμάτων - Εθνικό πένθος έως το Σάββατο
11:39
Θεσσαλονίκη: 38χρονος παρέλαβε δέμα με δύο κιλά κάνναβης από τις ΗΠΑ
11:33
Γιάννης Βρούτσης: «Οι αποφάσεις του ΔΣ της ΕΟΚ ανταποκρίνονται στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία»
11:27