Επίθεση με μπογιές στο γραφείο του Κατσανιώτη στην Πάτρα
Επίθεση με μπογιές και σπρέι στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.
Σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ομάδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η παρέμβαση αποτελούσε «άμεση απάντηση στις εκκενώσεις των καταλήψεων» στα Εξάρχεια.
«Ως άμεση απάντηση στις εκκενώσεις των καταλήψεων τη Δευτέρα το πρωί στα Εξάρχεια, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με μπογιές και σπρέι στα γραφεία του βουλευτή της ΝΔ Κατσανιώτη» αναφέρει η ανάρτηση, που μάλιστα συνοδεύεται και από φωτογραφίες.


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το κύμα ψύχους απειλεί καλλιέργειες σε Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια (χάρτης)
18:52
ΕΛΛΑΔΑ
Το «ευχαριστώ» της Μαρέβα Γκραμπόβσκι- Μητσοτάκη στους γιατρούς του ΕΣΥ: «Είδα τι σημαίνει ανθρωπιά»
18:43
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη για τα Τέμπη: Κλείνει για εργασίες η αίθουσα μετά την αυριανή δικάσιμο - Διακοπή για ένα μήνα (vid)
18:34
CULTURE
Αντιδράσεις και σφοδρή κριτική στα social media για ασιατικό στερεότυπο στο The Devil Wears Prada 2
18:26
ΚΟΣΜΟΣ