Τραγωδία σε λούνα παρκ: Αυτό είναι το μοιραίο παιχνίδι
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά από το τραγικό δυστύχημα στον Αλμυρό, όπου μια 14χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από παιχνίδι.
Το άτυχο κορίτσι, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκσφενδονίστηκε από το «χαλί» (ή αλλιώς «ταψί»), από ύψος περίπου πέντε μέτρων, και έπεσε στη βάση άλλου παιχνιδιού.
Το λούνα παρκ είχε στηθεί στον Αλμυρό στο πλαίσιο της εμποροπανήγυρης και κατά πληροφορίες είχε την απαιτούμενη άδεια από τον Δήμο.
Αμέσως μετά το δυστύχημα συνελήφθη η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ ενώ ακόμη αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδικού, υπήκοος Μπαγκλαντές.
Η 73χρονη έχει αφεθεί πλέον ελεύθερη από τις Αρχές, ενώ η εισαγγελία αναμένεται να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
00:30
Σύλληψη πρώην αστυνομικού στην Πάτρα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών - Χειροπέδες και στον γιο του
23:59