Τραγωδία σε λούνα παρκ: Αυτό είναι το μοιραίο παιχνίδι
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Βόλου μετά από το τραγικό δυστύχημα στον Αλμυρό, όπου μια 14χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της όταν έπεσε από παιχνίδι.
Το άτυχο κορίτσι, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εκσφενδονίστηκε από το «χαλί» (ή αλλιώς «ταψί»), από ύψος περίπου πέντε μέτρων, και έπεσε στη βάση άλλου παιχνιδιού.
Το λούνα παρκ είχε στηθεί στον Αλμυρό στο πλαίσιο της εμποροπανήγυρης και κατά πληροφορίες είχε την απαιτούμενη άδεια από τον Δήμο.
Αμέσως μετά το δυστύχημα συνελήφθη η 73χρονη ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ ενώ ακόμη αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδικού, υπήκοος Μπαγκλαντές.
Η 73χρονη έχει αφεθεί πλέον ελεύθερη από τις Αρχές, ενώ η εισαγγελία αναμένεται να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.
Ο Νετανιάχου καταγγέλλει «απόπειρες κλοπής των εκλογών» και επιτίθεται στα αραβικά κόμματα
15:53
Το μεγαλύτερο IRONMAN® 70.3® Greece πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία με 1.700 τριαθλητές από 85 χώρες
15:52
Το επόμενο μεγάλο στοίχημα του Δημοσίου δεν είναι μια ακόμη πλατφόρμα - Η Ενιαία Ψηφιακή Υποδομή CRM
15:52
Έρχεται η «Black Friday» των αεροπορικών εισιτηρίων - Πότε πέφτει φέτος η «Travel Tuesday»
15:48