Τραγωδία σε λούνα παρκ: «Ο χειριστής είναι πολύπειρος» λέει ο δικηγόρος της 73χρονης
«Ο χειριστής είναι ένας πολύπειρος εργαζόμενος εδώ και επτά χρόνια και γνωρίζει άριστα τον χειρισμό όλου του μηχανολογικού εξοπλισμού των ψυχαγωγικών μηχανημάτων»: αυτό δήλωσε ο δικηγόρος της 73χρονης ιδιοκτήτριας του λουνα παρκ μετά το τραγικό δυστύχημα με την νεκρή 14χρονη.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star, ο Χρήστος Νάστος δήλωσε ότι το μηχάνημα έχει κατασκευαστεί στην Ιταλία προ δεκαετίας και υποστήριξε πως πληροί τις προδιαγραφές που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Έχουν γίνει όλες οι συντηρήσεις που προβλέπει ο κατασκευαστής» δήλωσε ο ίδιος.
Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε τραγικό γεγονός τον θάνατο του κοριτσιού και ερωτηθείς για τον τραυματισμό της 9χρονης από το ίδιο παιχνίδι, το 2009, ο δικηγόρος τόνισε ότι η 73χρονη είναι πελάτισσά του την τελευταία πενταετία.
Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος, η πελάτισσά του δραστηριοποιείται στο χώρο τα τελευταία 55 χρόνια. Τη χαρακτήρισε δε, «βασίλισσα» του λούνα παρκ, υποστηρίζοντας ότι ο εξοπλισμός της κοστίζει εκατομμύρια ευρώ και ότι ο κύκλος εργασιών της αντιστοιχεί στο 90% του χώρου σε πανελλαδικό επίπεδο.
«Δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για το περιστατικό» κατέληξε ο ίδιος.
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου
06:00
Νέα παράταση για τις αιτήσεις του Κοινωνικού Τουρισμού μέχρι την Τετάρτη το βράδυ (29/04)
05:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Σήμα Διαφορετικότητας»
04:00
Youth Pass: Στις 15 Μαίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων - Αναλυτικά η διαδικασία
03:00