ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία λούνα παρκ: Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα

Τραγωδία λούνα παρκ: Νέες αποκαλύψεις για το δυστύχημα
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 14χρονη στο λούνα παρκ του Βόλου.

To συγκεκριμένο παιχνίδι έχει κριθεί ακατάλληλο με παλαιότερη δικαστική απόφαση, όπως είπε στο newsbomb.gr ο διακεκριμένος ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

O κορυφαίος ποινικολόγος είναι συνήγορος της οικογένειας του Ιωάννη Μπουρτζίκα, ο οποίος λίγο έλειψε να χάσει το παιδί του στο ίδιο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, η κόρη του κ. Μπουρτζίκα είχε ατύχημα που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ζωή, στο ίδιο παιχνίδι το 2009 στην Χαλκίδα.



Το ατύχημα είχε γίνει σε λούνα παρκ, ιδιοκτησίας της ίδιας γυναίκας που εμπλέκεται ως ιδιοκτήτρια στο θανατηφόρο ατύχημα στον Αλμυρό Βόλου.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, σε ποινικό δικαστήριο που είχε γίνει με αφορμή το βαρύτατο τραυματισμό της 9χρονης, το πόρισμα των πραγματογνωμόνων κατέληγε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα τύπου χαλί, είναι ακατάλληλο για παιδιά και ανηλίκους.

Και συνεχίζει ο κ. Δημητρακόπουλος: «Όπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα, που προκλήθηκε ο θάνατος της μικρής, τότε υπάρχει εγκληματική αμέλεια».



Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της ανήλικης

Την ίδια ώρα, η υγεία του πατέρα της άτυχης μαθήτριας φαίνεται πως επιδεινώθηκε το τελευταίο 24ωρο.

Ο πατέρας της ανήλικης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύτηκε στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ