Νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο Νίκος Παπαευσταθίου
Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια ορίζεται νέος πρόεδρος του ΕΚΑΒ ο Νίκος Παπαευσταθίου, μέχρι πρότινος διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ).
Με την απόφαση αυτή, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχωρά ένα βήμα πιο κοντά προς την ενοποίηση των δύο οργανισμών σε έναν ενιαίο φορέα.
Ο κ. Παπαευσταθίου είχε τη θέση του διοικητή του ΕΚΑΒ από το 2004 έως το 2012 και από το 2014 έως σήμερα, ήταν διοικητής του ΕΚΕΠΥ. Το ΕΚΕΠΥ έχει πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα ασκήσεις ετοιμότητας σε νοσοκομεία όλης της χώρας, για την επείγουσα αντιμετώπιση κρίσεων και καταστροφών. Το συντονισμό των υγειονομικών υπηρεσιών είχε ο κ. Παπαευσταθίου και στις πρόσφατες κρίσεις στη Μάνδρα και το Μάτι.
SPONSORED
Στολίσκος για τη Γάζα: Το Ισραήλ αναχαίτισε 28 σκάφη - Συνεχίζουν τα υπόλοιπα 26
20:38
Handelsblatt: «Αρχιτέκτονας πολυάριθμων μεταρρυθμίσεων» ο Κωστής Χατζηδάκης
20:27
Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η Αυλωνίτου: «Νέο ξεκίνημα νέοι αγώνες - Θα ξανασυναντηθούμε γρήγορα»
20:18
Μητσοτάκης για τουρισμό: Αν ισχύσει το καλό σενάριο θα έχουμε μια έκρηξη των last minute booking
20:08