ΕΛΛΑΔΑ

Τα πάντα γύρω από τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό – Δωρεάν ημερίδα από την DES

Τα πάντα γύρω από τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό – Δωρεάν ημερίδα από την DES
PIXABAY

Με στόχο να φωτιστούν όλες οι πλευρές γύρω από τον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη χώρα μας, δωρεάν ημερίδα, με την συμμετοχή μεγάλων φορέων παγκοσμίως.

Η Dynamic Equilibrium System (DES), σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους διεθνείς φορείς του NLP (INLPTA, ANLP, Meta International), πραγματοποιεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Χείρωναν (Παιανία 19ο χλμ Αθηνών- Λαυρίου) φθινοπωρινή ημερίδα που είναι αφιερωμένη στον ΝευροΓλωσσικό Προγραμματισμό (NeuroLinguistic Programming- NLP) και τις εφαρμογές του.

Η DES πρεσβεύει, παγκοσμίως, την ορθή χρήση των τεχνικών του NLP και είναι υπεύθυνος για την τήρηση των κανόνων του Κώδικα Ηθικής και Δεοντολογίας των εκπαιδεύσεων NLP που γίνονται σε Ελλάδα και Κύπρο. Για το λόγο αυτό, διοργανώνει αυτή την ημερίδα που είναι ανοιχτή στο κοινό για να μάθει έγκυρα, τι είναι και τι δεν είναι το NLP, οι τομείς στους οποίους βρίσκει εφαρμογή και, τέλος, θα μάθει μια από τις πυρηνικές τεχνικές του NLP!

Η ημερίδα απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την τέχνη του NLP σε βάθος και συγκεκριμένα:

• Επαγγελματίες Υγείας (διαιτολόγοι- ιατροί- φαρμακοποιοί)
• Ψυχολόγοι, Ψυχοθεραπευτές
• Coaches
• Δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί
• Εκπαιδευτές ενηλίκων
• Αθλητές
• Στελέχη επιχειρήσεων
• Ελεύθεροι επαγγελματίες
• Διαπραγματευτές

Οι συμμετέχοντες σε αυτήν την ημερίδα θα έχουν την δυνατότητα:

• Να μάθουν τι είναι και τι δεν είναι το NLP.
• Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται επιστήμη. Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις;
• Να μάθουν για ποιους λόγους θεωρείται τέχνη.
• Να καταλάβουν ποιοι είναι οι έγκυροι φορείς του NLP παγκοσμίως.
• Να γνωρίζουν ποιοι θεωρούνται πιστοποιημένοι εκπαιδευτές και ποια είναι η αξία των έγκυρα πιστοποιημένων προγραμμάτων.
• Να μάθουν τις εφαρμογές του NLP σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις, η υγεία, η διατροφή και ο αθλητισμός, η προσωπική ανάπτυξη, η εκπαίδευση ενηλίκων και παιδιών, η ψυχολογία/ ψυχοθεραπεία.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν live διαδραστικά demos και θα μάθουν βιωματικά μια από τις πυρηνικές δεξιότητες του NLP.

Στην ημερίδα αυτή, οι εκπαιδευτές NLP της Dynamic Equilibrium System, επαγγελματίες από διαφορετικά πεδία, με πολυετή εμπειρία, θα μοιραστούν με το κοινό τις δικές τους εμπειρίες από τους τομείς ειδίκευσής τους, με πραγματικά περιστατικά και γεγονότα. Και, φυσικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν την μοναδική δυνατότητα να γνωριστούν με κάποιους από τους απόφοιτους του οργανισμού και, πλέον, επαγγελματίες, ώστε να καταλάβουν ακόμα καλύτερα τις εφαρμογές αυτού του ιδιαίτερου συστήματος.

Επικεφαλής της DES είναι ο Νίκος Φραγκιάς, Interventionist - Behavioral Analyst - Profiler και ο μόνος Έλληνας επίσημος συνεργάτης του διεθνούς φήμης ερευνητή/καθηγητή Dr. Paul Ekman, ειδικού στις μικροεκφράσεις προσώπου και γλώσσα σώματος.

Ο Νίκος Φραγκιάς, είναι NLP Master Trainer & Master Coach, Συστημικός Ψυχοθεραπευτής με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language και λέκτορας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών (ICPS). Διαθέτει Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), ενώ είναι ο Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association), Διεθνής Πρεσβευτής του ANLP (Association for NLP), εκπρόσωπος της Meta International και επίσημο μέλος του NLP Leadership Summit.

Διαθέτει πάνω από 21 χρόνια εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες, ως HR Director & Operation Manager. Ως σύμβουλος έχει εργαστεί σε Εταιρείες Ανθρώπινου Δυναμικού & Training Consultant.

Τα τελευταία 20 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, όπως Customer Subjectivity, Communication Skills, Essential Coaching Skills for Managers, Advanced Linguistics, Leadership Skills, Systemic Thinking. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να στείλουν email στο info@nickfragkias.com ή να καλέσουν στο 6946 777 000 - Λυδία Ορφανουδάκη, Τμήμα Επικοινωνίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ