Σέρρες: Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον ξυλοδαρμό των εφοριακών σε γαμήλιο γλέντι
Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον ιδιοκτήτη της αίθουσας εκδηλώσεων στις Σέρρες, όπου είχε πραγματοποιηθεί έλεγχος των εφοριακών για φορολογικές παραβάσεις.
Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ο οποίος μαζί με άλλους που συμμετείχαν σε εκδήλωση γάμου, είχαν επιτεθεί ασκώντας βία στην ομάδα των εφοριακών υπαλλήλων που είχαν επιχειρήσει φορολογικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου το προηγούμενο Σάββατο, καλεσμένοι επιτέθηκαν στους εφοριακούς, με έναν από αυτούς να οδηγείται στο νοσοκομείο με τραύματα και μώλωπες. Ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών, Δημήτρης Σαϊτανούδης, δήλωσε πως οι εφοριακοί πήγαν στον χώρο για στοχευμένο έλεγχο.
Μάλιστα, ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο ιδιοκτήτης του χώρου, αρχικά επιτέθηκε λεκτικά στους ελεγκτές. Ωστόσο, στη συνέχεια έστρεψε και πελάτες εναντίον τους, οι οποίοι κινήθηκαν επιθετικά προς το μέρος τους.
Γιατί η Γροιλανδία έχει μπει στο «ραντάρ» του Τραμπ: Η «απάντηση» των Ευρωπαίων και οι αμερικανικές βάσεις
12:45
Νέος CEO στην «Ελληνικό Μετρό Α.Ε.» ο Χρήστος Φαφούτης
12:34
«Για την Γροιλανδία έχουμε ζητήσει συντονισμό του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Άμυνας
12:30
ΥΠΕΘΟ: Πιο γρήγορες πληρωμές - Λιγότερες απευθείας αναθέσεις
12:23