Υπόθεση Novartis: Με την κατάθεση του Αβραμόπουλου άρχισε η έρευνα στον Άρειο Πάγο
Με την κατάθεση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Δημήτρη Αβραμόπουλου, άρχισε σήμερα η έρευνα που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για τους χειρισμούς στην πολύκροτη υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας Νovartis.
Ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος προσήλθε στον Άρειο Πάγο το πρωί της Δευτέρας, έχει καταθέσει και μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων που τον ενέπλεξαν στην υπόθεση.
Οι δύο εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του συναδέλφου τους Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στην υπόθεση.
Μετά τον Ευρωπαίο Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, θα ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Τελευταίος, την ερχόμενη Πέμπτη, θα καταθέσει ο κ. Αγγελής, οι έγγραφες καταγγελίες του οποίου αποτελούν και τη βάση της έρευνας που διενεργείται στον Άρειο Πάγο.
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00