Η Αντιτρομοκρατική στις έρευνες για το στρατιωτικό υλικό που χάθηκε στη Λέρο
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας μαζί με ειδικούς της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. αναχώρησαν για τη Λέρο ώστε να βοηθήσουν στην έρευνα που διεξάγεται για το στρατιωτικό υλικό το οποίο χάθηκε από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων του νησιού.
Ο ρόλος της Αντιτρομοκρατικής θα είναι αποκλειστικά συμβουλευτικός.
Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού νωρίτερα, σήμερα Τρίτη, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην μονάδα το απόγευμα της Δευτέρας διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού.
Σε εξέλιξη είναι προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών της απώλειας του στρατιωτικού υλικού.
Τι χάθηκε
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ΓΕΝ πληροφόρησε την αστυνομία πως έχουν χαθεί χειροβομβίδες, αντιαρματικές οπλοβομβίδες και άλλος οπλισμός από αποθήκη στρατιωτικού υλικού η οποία, όμως, ήταν σφραγισμένη και δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης.
Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα ερευνήσουν τον χώρο ενώ, παράλληλα, γίνεται έρευνα από τις υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.
SPONSORED
«Πράσινο φως» στον μεγαλύτερο αντίπαλο του Στάρμερ να θέσει υποψηφιότητα στις ενδιάμεσες εκλογές
11:52
Ποιοι πάνε «ταμείο» από τις 18 Μαΐου - Μπαράζ πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:42
Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συνέδριο της ΝΔ: Τα προβλήματα της κοινωνίας είναι οι αντίπαλοί μας
11:33
Αυστραλία: Νεκρός 30χρονος που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία
11:23