«Το μυαλό μου θόλωσε»: Παραδόθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε κατά τουριστικού λεωφορείου
«Δύο χρόνια ο συγκεκριμένος μαζί με ένα ακόμη άτομο είχαν φτάσει στο σημείο να με ξυλοκοπήσουν και, μάλιστα, τόσο σοβαρά ώστε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Τον είδα ξαφνικά μπροστά μου, το μυαλό μου θόλωσε γιατί θυμήθηκα τι είχε κάνει, έβγαλα το δίκανο από το αυτοκίνητο και τον πυροβόλησα»: Αυτά είπε στους αστυνομικούς μόλις παραδόθηκε ο 45χρονος ο οποίος πριν από δύο ημέρες άρχισε να πυροβολεί το παρπρίζ τουριστικού λεωφορείου, στην περιοχή του Κάραβελ.
Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε, ήταν και οι δύο οδηγοί τουριστικών λεωφορείων όταν ξέσπασε η κόντρα τους και πολλές φορές διαπληκτίζονταν ακόμα και για το πού θα σταθμεύσουν τα λεωφορεία τους.
Ο ίδιος κάνει, μάλιστα, και αναφορά σε περιστατικό όπου φίλος του θύματος ξυλοκόπησε τον πιστολέρο με αφορμή ένα συμβάν όπου τον κατηγόρησαν πως προσπάθησε να πατήσει ένα σκύλο.
Ο 45χρονος το πρωί παραδόθηκε με τον δικηγόρο του κ. Γλύκα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Πυροβολισμοί στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ομόφωνη η καταδίκη των ξένων ηγετών
13:05
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας παρατείνονται οι αιτήσεις - Δικαιούχοι και ειδοηματικά όρια
12:57
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Ευθεία προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση με βαριοπούλες και μπογιές
12:51
Μητσοτάκης για τους πυροβολισμούς στις ΗΠΑ: «Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία»
12:36